logo_nl.png

GEPERSONALISEERDE TROFEEËN, AWARDS, BEKERS EN PROMOTIEARTIKELEN

Beeldjes op bestelling

Ben je op zoek naar een uniek beeldje dat het merk van jouw bedrijf benadrukt? Wil je jouw zakenpartner verrassen met een cadeau dat hij nog niet heeft ontvangen? Of misschien is geen van onze kant-en-klare producten naar jouw smaak? Met ons kun je een nieuwe unieke prijs creëren die jou en de ontvanger zal verbazen.

Met een beetje inspiratie van jouw kant zal ons getalenteerde team van kunstenaars en grafisch ontwerpers in staat zijn om een ​​project te creëren dat we later kunnen omzetten in het uiteindelijke werk.

Onze ongebruikelijke en nergens anders voorkomende benadering van het creëren van concepten en het combineren van materialen en technologieën maakt zelfs de meest gedurfde projecten mogelijk.

Hoe doen we dat?

Van idee tot werk

In drie eenvoudige stappen zullen we jouw visie omzetten in een beeldje dat je nodig hebt.

Stap 1
icon
VRAAG

Deel jouw ideeën en behoeften met ons. Elke informatie, idee of afbeelding die je hebt kan nuttig zijn in het proces van het creëren van het project.

Stap 2
icon
PROJECT

Onze ontwerpers zullen uit de verzameling van informatie die chaotisch kan lijken, ontwerpen creëren die klaar zijn voor productie. We maken fotorealistische visualisaties om te presenteren hoe de sculptuur eruit zal zien voordat deze wordt gemaakt.

Stap 3
icon
PRODUCTIE

We kunnen eindelijk het goedgekeurde project omzetten in het uiteindelijke werk. Met behulp van onze ervaren medewerkers en uitgebreide machinepark wordt wat tot nu toe slechts een virtueel concept was, eindelijk werkelijkheid. Binnenkort zul je je gedroomde beeldje in handen hebben.

Voorbeelden van prijzen

De behoeften van onze klanten en de mogelijkheden van onze ontwerpers zijn onbeperkt. Bezoek onze galerij en zie waar we toe in staat zijn.

statuetka szklo Wirdachecker glasso
statuetka szklo RedBull Uneverse glasso
statuetka szklo CCW glasso
statuetka szklo YOELLO glasso

Hoe bereid je je voor op een maatwerk bestelling?

Het maken van een beeldhouwproject vanaf nul is vaak makkelijker dan het veranderen van een bestaand concept. We beginnen met een leeg vel papier en kunnen vrijelijk bedenken hoe het eruit moet zien. Desalniettemin willen we beeldhouwwerken creëren op basis van jouw behoeften. Geef ons enkele belangrijke informatie door die ons zal helpen bij het maken van het project:
icon
UitvoeringsdatumDe datum van het evenement of de uitreiking van de trofee is het vertrekpunt. Het bepaalt hoeveel tijd we hebben om het project te creëren en de trofeeën te produceren. Hoe meer tijd we hebben, hoe meer we kunnen bieden, maar we hebben ook voorstellen voor urgente gelegenheden.
icon
Begroting:Onze uitgebreide mogelijkheden leiden ook tot grote prijsverschillen. Het is aan jou of we een mooie maar minimalistische beloning ontwerpen, of dat we een exclusief, luxueus beeldje creëren dat op het podium zal schitteren.
icon
Hoeveelheid:De grootte van de bestelling bepaalt de keuze van de juiste technologieën, maar heeft ook invloed op de prijs van de beeldjes. De productie van een enkel beeldje verschilt volledig van de productie van een serie van enkele tientallen voor bijvoorbeeld alle gasten van een evenement.
icon
Concept:Jij kent jouw bedrijf en de personen die de prijs zullen ontvangen. Deel jouw visie met ons. Wie? Voor wie? Waarvoor? Bij welke gelegenheid? Dit zijn vragen waarvan de antwoorden ons helpen het doel van de prijsuitreiking te begrijpen. Als je al een visie hebt over het uiterlijk van de prijs, deel die dan ook met ons. Elke aanwijzing is van onschatbare waarde.
icon
Materiaal en teksten:Al tijdens het project moeten we weten welke teksten en afbeeldingen nodig zijn om op het beeldje te plaatsen.

Heb ik een op maat gemaakt beeldje nodig?

Natuurlijk. Als tijd en budget het toelaten, zijn op maat gemaakte beeldjes altijd een betere keuze dan kant-en-klare exemplaren. Door te kiezen voor het maken van een nieuwe prijs, weet je dat:

  • Je beeldje uniek en eenmalig zal zijn.
  • Je krijgt een klein artistiek werk, speciaal voor jou gemaakt.
  • Je verrast de ontvanger met iets wat hij nog niet heeft gezien.
  • Het zal voor jou worden gemaakt en jouw esthetische smaak weerspiegelen.
  • Je hebt een echte invloed op het ontwerpproces. Elke opmerking van jou is waardevol voor ons.
  • Je kunt er elke inhoud op plaatsen zonder je zorgen te maken of het past bij het uiterlijk en of er ruimte voor is - het ontwerp is gemaakt voor jouw inhoud.

Contact Formulier

Contact Formulier

Ik ben geïnteresseerd in

Metaal
Glas
Hout
Beker
3D printen
beeldjes

Bijlage:

Je hebt ons waardevolle informatie gegeven. Nu is het tijd voor ons en onze ontwerpers. Dankzij jouw suggesties zullen we een project creëren dat aan jouw verwachtingen voldoet. Onthoud dat hoe meer informatie je ons geeft, hoe dichter het project bij jouw verwachtingen zal liggen.