logo_nl.png

GEPERSONALISEERDE TROFEEËN, AWARDS, BEKERS EN PROMOTIEARTIKELEN

Hars en Acryl

Giethars beeldjes zijn een productcategorie die innovatie combineert met creativiteit. Als veelzijdig en gemakkelijk kneedbaar materiaal, maakt giethars het mogelijk om extreem gedetailleerde en diverse vormen te maken die zelfs de meest veeleisende smaken bevredigen.

De beeldjes in deze categorie bestrijken een breed scala aan thema's en stijlen - van realistische beeldjes en dieren, tot personages uit de mythologie of popcultuur, tot abstracte artistieke vormen. Elk beeldje is zorgvuldig gemaakt en vaak met de hand beschilderd om het beoogde uiterlijk zo goed mogelijk na te bootsen.

Hars is een materiaal met een uitzonderlijke taaiheid en weerstand, waardoor je beeldjes kunt maken met ingewikkelde vormen die met andere materialen moeilijk te maken zouden zijn. Bovendien kunnen de beeldjes, dankzij de mogelijkheid om ze te kleuren, de meest uiteenlopende kleuren en afwerkingen hebben. Ze zijn het perfecte cadeau voor verschillende gelegenheden en een aantrekkelijk decoratief element voor thuis, op kantoor of in de winkel."